Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gimnastica Larisa Iordache : Larisa Iordache - Larisa Iordache, considerată "noua Nadia ... _ Larisa iordache a strălucit la campionatele naţionale de gimnastică de la ploieşti.

Gimnastica Larisa Iordache : Larisa Iordache - Larisa Iordache, considerată "noua Nadia ... _ Larisa iordache a strălucit la campionatele naţionale de gimnastică de la ploieşti.. Larisa a concurat cu siguranță și a primit 13.466. Sâmbătă, iordache a obținut bronzul la paralele. Larisa iordache a părăsit sâmbătă spitalul în care a fost internată miercuri, după concursul de calificare. Gimnasta romana larisa iordache nu va lua parte la intrecerile concursului individual din cadrul campionatelor europene de la basel (elvetia), programate vineri, 23 aprilie. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team, and she will represent romania at the 2020 summer olympics.

Sâmbătă, iordache a obținut bronzul la paralele. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast and the. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa a concurat cu siguranță și a primit 13.466. Larisa iordache și silviana sfiringu au cucerit duminică medalii prețioase în finalele pe aparate la o ediție din campionatele europene de gimnastică la care au lipsit marile puteri europene.

Gimnastica română a spălat rușinea de la CM. Aur pentru ...
Gimnastica română a spălat rușinea de la CM. Aur pentru ... from www.ziuanews.ro
Larisa iordache (born june 19 in bucharest, romania) is an artistic gymnast. Cea mai bună gimnastă din românia a participat la ultima verificare înainte de campionatul european de la basel, competiție care ar putea să îi asigure. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast and the. The latest tweets from larisa iordache (@larisa_iordache). Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and. Larisa iordache, medaliată cu bronz cu echipa la jo din 2012, de la londra, nu ratat jocurile de la gimnastica artistică este sportul care a adus româniei cele mai multe medalii la jocurile olimpice. Chiar dacă a părăsit spitalul din basel, unde a fost internată trei zile din cauza unei infecții renale. Larisa a concurat cu siguranță și a primit 13.466.

Larisa andreea iordache (romanian pronunciation:

Românca larisa iordache a câştigat medalia de aur la etapa de cupă mondială disputată la glasgow (scoţia). Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache (24 de ani) a mai reușit un miracol. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache a primit pentru a treia oara consecutiv titlul pentru cea mai buna gimnasta din romania. Find and follow posts tagged gimnastica on tumblr. Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la. Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and. Larisa iordache a castigat impreuna cu colegele sale titlul de campioana europeana in concursul pe echipe, in cadrul europenelor de gimnastica de la sofia, fiind extrem de motivata inaintea finalelor pe. Larisa iordache a strălucit la campionatele naţionale de gimnastică de la ploieşti. Potrivit anuntului fr gimnastica, larisa iordache a fost aleasa „miss campionatul european 2014 de catre specialistii si ziaristii prezenti la sofia, „pentru eleganta evolutiilor, pentru prestanta si atitudinea. Larisa a concurat cu siguranță și a primit 13.466. Larisa iordache reprezentanta romaniei la universiada de vara din taipei, taiwan, la gimnastica feminina a castigat astazi prima medalie pentru delegatia romaniei, si nu orice medalie.

Larisa iordache, care a obţinut miercuri seara calificarea la jocurile olimpice de la tokyo, a ajuns la spital după evoluţia sa la. Larisa iordache a strălucit la campionatele naţionale de gimnastică de la ploieşti. Potrivit anuntului fr gimnastica, larisa iordache a fost aleasa „miss campionatul european 2014 de catre specialistii si ziaristii prezenti la sofia, „pentru eleganta evolutiilor, pentru prestanta si atitudinea. Larisa iordache (24 de ani) a mai reușit un miracol. Sâmbătă, iordache a obținut bronzul la paralele.

Gimnastica / Larisa Iordache îi predă ştafeta Mariei ...
Gimnastica / Larisa Iordache îi predă ştafeta Mariei ... from www.cugetliber.ro
Larisa iordache (born june 19 in bucharest, romania) is an artistic gymnast. The 2012 wag romanian olympic team: She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team, and she will represent romania at the 2020 summer olympics. Cea mai bună gimnastă din românia a participat la ultima verificare înainte de campionatul european de la basel, competiție care ar putea să îi asigure. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Galerie foto marea ambiție a larisei iordache la vârsta la care alte larisa iordache, campioană și la aparate! Larisa iordache a primit pentru a treia oara consecutiv titlul pentru cea mai buna gimnasta din romania. Larisa iordache, care a obţinut miercuri seara calificarea la jocurile olimpice de la tokyo, a ajuns la spital după evoluţia sa la.

Potrivit anuntului fr gimnastica, larisa iordache a fost aleasa „miss campionatul european 2014 de catre specialistii si ziaristii prezenti la sofia, „pentru eleganta evolutiilor, pentru prestanta si atitudinea.

Dubla campioană mondială universitareă din urmă cu 10 zile a cucerit, la ploieşti, 4 titluri individuale din 5 pusă la bîtaie. Larisa iordache (born june 19 in bucharest, romania) is an artistic gymnast. Galerie foto marea ambiție a larisei iordache la vârsta la care alte larisa iordache, campioană și la aparate! Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: The latest tweets from larisa iordache (@larisa_iordache). Trei medalii de aur la primul ei concurs din 2015. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast and the. Gimnasta larisa iordache a declarat, marţi, la gala sportului dinamovist, că piciorul său stâng a. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. The 2012 wag romanian olympic team: Larisa iordache a castigat impreuna cu colegele sale titlul de campioana europeana in concursul pe echipe, in cadrul europenelor de gimnastica de la sofia, fiind extrem de motivata inaintea finalelor pe. Larisa iordache, care a obţinut miercuri seara calificarea la jocurile olimpice de la tokyo, a ajuns la spital după evoluţia sa la. Românca a obținut nota 13,366.

Larisa iordache (born june 19 in bucharest, romania) is an artistic gymnast. Larisa iordache și silviana sfiringu au cucerit duminică medalii prețioase în finalele pe aparate la o ediție din campionatele europene de gimnastică la care au lipsit marile puteri europene. Larisa iordache a părăsit sâmbătă spitalul în care a fost internată miercuri, după concursul de calificare. Catalina ponor, sandra izbasa, larisa iordache, diana chelaru & diana bulimar. Trei medalii de aur la primul ei concurs din 2015.

Larisa Iordache a câştigat argintul la CE de la Moscova ...
Larisa Iordache a câştigat argintul la CE de la Moscova ... from media.tvrinfo.ro
Larisa iordache (born june 19 in bucharest, romania) is an artistic gymnast. Trei medalii de aur la primul ei concurs din 2015. Larisa iordache a primit pentru a treia oara consecutiv titlul pentru cea mai buna gimnasta din romania. Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la. Larisa a concurat cu siguranță și a primit 13.466. Chiar dacă a părăsit spitalul din basel, unde a fost internată trei zile din cauza unei infecții renale. Dubla campioană mondială universitareă din urmă cu 10 zile a cucerit, la ploieşti, 4 titluri individuale din 5 pusă la bîtaie. Sâmbătă, iordache a obținut bronzul la paralele.

Larisa iordache nu va mai concura la campionatul european de la basel.

Gimnasta larisa iordache a acordat un interviu în exclusivitate pentru eurosport în care a vorbit despre cariera ei de sportivă, despre viitorul ei în antrenorat, despre starea gimnasticii din prezent și. Potrivit anuntului fr gimnastica, larisa iordache a fost aleasa „miss campionatul european 2014 de catre specialistii si ziaristii prezenti la sofia, „pentru eleganta evolutiilor, pentru prestanta si atitudinea. Catalina ponor, sandra izbasa, larisa iordache, diana chelaru & diana bulimar. Românca a obținut nota 13,366. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast and the. Românca larisa iordache a câştigat medalia de aur la etapa de cupă mondială disputată la glasgow (scoţia). Larisa iordache nu va mai concura la campionatul european de la basel. Larisa iordache (born june 19 in bucharest, romania) is an artistic gymnast. The latest tweets from larisa iordache (@larisa_iordache). Larisa iordache și silviana sfiringu au cucerit duminică medalii prețioase în finalele pe aparate la o ediție din campionatele europene de gimnastică la care au lipsit marile puteri europene. Larisa iordache, medaliată cu bronz cu echipa la jo din 2012, de la londra, nu ratat jocurile de la gimnastica artistică este sportul care a adus româniei cele mai multe medalii la jocurile olimpice. Două de aur și două de argint. Sâmbătă, iordache a obținut bronzul la paralele.